Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
N/A Szitakötő Alakú Lámpa Kültéri Lámpa LED-es Kert Vízálló Fény Ereje Gyep Karácsonyi Dekoráció String Fény (Szín : OneColor)

N/A Szitakötő Alakú Lámpa Kültéri Lámpa LED-es Kert Vízálló Fény Ereje Gyep Karácsonyi Dekoráció String Fény (Szín : OneColor)

HUF 16061.40
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Távolítsa el a csomagot, hogy minden jó állapotbanÁllítsd össze a napelem, hogy a bölcsőtől a horgony spike.Kapcsolja be a Be/Ki kapcsolót az alján, hogy A "be "Állásba.Nyomja meg a Mode kapcsolót, hogy ellenőrizzék napelemes kerti lámpák.A kert napelemes LED kerti világítás a megfelelő, biztonságos helyen.Akkumulátor : 1 Db Ni-MH akkumulátor, 600m Ah Solar Panel : 2 V, 100m ACharging Idő : 6-8 hours Working Idő : 8-10hours(Állandó fényű mód); 10-15 óra(Vaku Mód)Üzemi Hőmérséklet : -20°C~+60°CTotal Hossza : 16.8 m) Hossz között 2 blubs : 0.1 m) Hossz a Napelem, hogy első tét : 6.56 ft (2m) Csomag Méret : 190*110*105mm Approx. 300g Package Tartalmazza : 1 x 20 LED Szitakötő Napenergia String Tündér Lights1 x 22cm Földre Stake1 x Napenergia Panel1 x Felhasználói Manual User Utasítás : 1. Távolítsa el a csomagot, hogy minden jó állapotban. Állítsd össze a napelem, hogy a bölcsőtől a horgony spike. Kapcsolja be a Be/Ki kapcsolót az alján, hogy A "be "Állásba. Nyomja meg a Mode kapcsolót, hogy ellenőrizzék napelemes kerti lights5. A kert napelemes LED kerti világítás a megfelelő, biztonságos helyen.Megjegyzés : a napenergia string tündérfény távol a tűz vagy egyéb hőforrásnak.Válasszon egy puha földre, hogy álljon a spike be keresse meg a kerti tündér string fények.Kérjük, ne helyezze a vízálló kültéri string lámpa alatt az árnyékok az épületek, fák, falak.Kérjük, forduljon a kültéri napelemes string villanyt, majd állítsa be a fény módban töltés előtt.Javasolt a Kültéri Kerti lámpák, hogy teljesen fel van töltve az 12h az első használja.Kérjük, ne engedje, hogy gyerekek játszanak a horgony spike vége óta pont a karácsonyi beltéri lámpák éles.Specifikációk : Funkciók : Vízálló Technológia-A napelemes kültéri Karácsonyi Fények ellenáll mindenféle időjárás, beleértve a nagy mennyiségű eső, illetve hó, tökéletes Beltéri, mind kültéri dekoráció.Egyszerű kezelés & Telepítés-Két kapcsoló (Power ON/OFF & Fény Módban), két fény mód (pislákoló/folyamatos)+ napelem-a föld forog kockán.Tehát a napelemes kerti lámpák használata egyszerű telepíteni.Energiatakarékos & Környezetbarát Beépített újratölthető akkumulátor.

További részletek

A vevők választása