Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Taidacent LM393 Összehasonlító Feszültség Relé Modul, 1 Csatorna / 1KRÓN 5V/12V/24V Voltos Összehasonlító Tábla Stabil Tökéletes (12V)

Taidacent LM393 Összehasonlító Feszültség Relé Modul, 1 Csatorna / 1KRÓN 5V/12V/24V Voltos Összehasonlító Tábla Stabil Tökéletes (12V)

HUF 2.67
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

[1] a nem Invertáló bemenet terminál feszültség-összehasonlító (-) [2] A negatív pólus csatlakozik pin-5. [3] A pozitív fázis bemenet terminál a feszültség-összehasonlító (+). [4] Áram bemenet pozitív. [5] Áram bemenet negatív. [6] a Relé alaphelyzetben nyitott pin-kódot. [7] Relé közös pin-kódot. [8] Relé alaphelyzetben zárt lábbal. [9] a Relé állapotát jelző fény, a fény, amikor a relé zárt (7-6 van kapcsolva), a fény nem világít, amikor a relé kikapcsolása (7-6 ki van kapcsolva). [10] Ugrás kap beállítás funkció 1, funkció 2, funkció 3 ugrás kap beállítás a módszer, ahogy az ábrán látható. [11] Állítható potenciométer, használt, hogy állítsa be a referencia feszültség értékét.Csatorna különbség kicsi, pontosabb, 0. felbontás pontosság.Három változata van 5 V / 12 V / 24 V választható.Bemeneti feszültség összehasonlítva a referencia feszültség (referencia feszültség keresztül precíziós multi-potenciométert részleges nyomás kap),a bemeneti feszültség nagyobb, mint a referencia-feszültség, a relé húzza, a csatlakoztatott áramkör, ugyanakkor a munka, a megfelelő csatorna jelzőfény.Bemeneti feszültség összehasonlítva a referencia feszültség (referencia feszültség keresztül precíziós multi-potenciométert részleges nyomás kap), a bemeneti feszültség kisebb, mint a referencia feszültség, a relé húz, az áramkör csatlakozik, ugyanakkor a munka, a megfelelő csatorna jelzőfény.Funkció 1 : Bemeneti feszültség, beállítás feszültség között az összehasonlítás, a Bemeneti feszültség nagyobb, mint a beállítás feszültség, az áramkör van kapcsolva, amíg a megfelelő csatorna munka jelzőfény; Function 2 : Bemeneti feszültség, beállítás feszültség közötti összehasonlítás A bemeneti feszültség kisebb, mint a beállított feszültség , az áramkör van kapcsolva, amíg a megfelelő csatorna munka jelzőfény.Modul használja : autóipari áramkör módosítás, ipari berendezések, kísérleti vizsgálatok, áramkör alkalmazás tesztelése.Csatorna különbség kicsi, pontosabb, 0. felbontás pontosság.Három változata van 5 V / 12 V / 24 V választható.Bemeneti feszültség összehasonlítva a referencia feszültség (referencia feszültség keresztül precíziós multi-potenciométert részleges nyomás kap),a bemeneti feszültség nagyobb, mint a referencia-feszültség, a relé húzza, a csatlakoztatott áramkör, ugyanakkor a munka, a megfelelő csatorna jelzőfény.Bemeneti feszültség összehasonlítva a referencia feszültség (referencia feszültség keresztül precíziós multi-potenciométert részleges nyomás kap), a bemeneti feszültség kisebb, mint a referencia feszültség, a relé húz, az áramkör csatlakozik, ugyanakkor a munka, a megfelelő csatorna jelzőfény.

További részletek

A vevők választása