Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
100KHz1.7Ghz Rtlsdr Vevő, FullBand Szoftver HF Rádió FM AM RTLSDR Vevő Antenna Vevő Dekódolni a Kódolatlan Digitális Hang Adást.

100KHz1.7Ghz Rtlsdr Vevő, FullBand Szoftver HF Rádió FM AM RTLSDR Vevő Antenna Vevő Dekódolni a Kódolatlan Digitális Hang Adást.

HUF 2.67
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

【100 KHz-1,7 GHz-es Rádió vevő】használhatja ezt a jelet vevő,amely megkapja a 100 KHz-1,7 GHz-es hullámok, mint az AM, FM (NFM, WFM), CW, DSB, LSB, USB demodulálás 【AM / FM / Rövidhullámú Rádió 】lehet tudni, hogy figyelj, hogy VAGYOK, rádió, FM-rádió.Kommunikálni amatőr rádió, SSB, kaputelefon hívások, légi közlekedés, valamint más zenekarok. 【Erős Anti-interferencia】A vevő az esetben műanyagból készül, hogy tovább javítsa a teljesítményét anti-interferencia ,szuper vétel képesség. 【Dekódolás Funkció】használhatja, hogy megkapja a GPS-adatok, majd a dekódolás őket,nagyon kényelmes a használata, hogy beltéri vagy kültéri vagy mozgás közben. 【Termék, Szolgáltatás】Ha bármilyen probléma a használat során a termék, kérjük, tudassa velünk, majd felajánlotta a legjobb megoldás.Teljesen kockázatmentes vásárlást az ön számára. 【100 KHz-1,7 GHz-es Rádió vevő】használhatja ezt a jelet vevő,amely megkapja a 100 KHz-1,7 GHz-es hullámok, mint az AM, FM (NFM, WFM), CW, DSB, LSB, USB demodulálás. 【AM / FM / Rövidhullámú Rádió 】lehet tudni, hogy figyelj, hogy VAGYOK, rádió, FM-rádió.Kommunikálni amatőr rádió, SSB, kaputelefon hívások, légi közlekedés, valamint más zenekarok. 【Erős Anti-interferencia】A vevő az esetben műanyagból készül, hogy tovább javítsa a teljesítményét anti-interferencia ,szuper vétel képesség. 【Dekódolás Funkció】használhatja, hogy megkapja a GPS-adatok, majd a dekódolás őket,nagyon kényelmes a használata, hogy beltéri vagy kültéri vagy mozgás közben. 【Termék, Szolgáltatás】Ha bármilyen probléma a használat során a termék, kérjük, tudassa velünk, majd felajánlotta a legjobb megoldás.Teljesen kockázatmentes vásárlást az ön számára.Specifikáció : Anyag : Műanyag Szín : Fekete Méret : Kb. 147g Csomag Lista : 1 * Vevő 1 * Antenna (Kábel) 1 * USB-Kábel segítségével.

További részletek

Material:
Plastic
Color:
Black
Size:
Approx. 5 * 8.2 * 2cm / 2.0 * 3.2 * 0.8in
Weight:
Approx. 147g
Package List:
 
1 * Receiver:
1 * Antenna (with Cable):
1 * USB Cable:

A vevők választása