Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Felvételi Modul, Tiszta Hangok Széles Felvétel Doboz DIY Üzenetet Doboz 3W a Kitömött Ajándék(2 Perc, a Felvétel Lejátszása)

Felvételi Modul, Tiszta Hangok Széles Felvétel Doboz DIY Üzenetet Doboz 3W a Kitömött Ajándék(2 Perc, a Felvétel Lejátszása)

HUF 0.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Felvétel dobozban lehet elhelyezni a babák, plüss vagy más játék, segíthet az érzelmek kifejezésére, vagy az üzenet kéri, nagyban növeli a szórakoztató praktikum, a játékFelvétel dobozban lehet elhelyezni a babák, plüss vagy más játék, segíthet az érzelmek kifejezésére, vagy az üzenet kéri, nagyban növeli a szórakoztató praktikum, a játék.A hangminőség, a tiszta, a hangja hangosabb, elérve 3 W.Vannak 2 vezérlő gombok, meg a piros gombot a felvételhez használt, meg a fekete gombot a lejátszáshoz használt.Széles alkalmazások : felvétel játékok, díszdobozok, kreatív kézművesség, vallomás tárgyak, reklám, stb.Támogatás ultra-hosszú felvétel, akár 2/4 perc, sokkal jobb, mint a hasonló termékek.Jellemzők : Széles alkalmazások : felvétel játékok, díszdobozok, kreatív kézművesség, vallomás tárgyak, reklám, stb.A hangminőség, a tiszta, a hangja hangosabb, elérve 3 W.Felvétel dobozban lehet elhelyezni a babák, plüss vagy más játék, segíthet az érzelmek kifejezésére, vagy az üzenet kéri, nagyban növeli a szórakoztató praktikum, a játék.Vannak 2 vezérlő gombok, meg a piros gombot a felvételhez használt, meg a fekete gombot a lejátszáshoz használt.Támogatás ultra-hosszú felvétel, akár 2/4 perc, sokkal jobb, mint a hasonló termékek.Tulajdonságok : Típus : DIY Felvétel Doboz Felvétel lejátszási idő : 2 perc / 4 perc (nem Kötelező) Akkumulátor : 3 * 1.5 V-os AAA elem (NEM Tartozék) Lejátszás gomb : Nyomja meg a gombot, hogy kezdj el játszani a rögzített hang (fekete gomb vonal) Rekord gomb : a piros gomb line Power kábel hossza : Kb. 130 MMRecording doboz mérete : Kb. 68 * 61 * 29 MM Csomag lista : 1 * a Felvétel Box Note : 1. Kérjük, vegye figyelembe, hogy NINCS elem a csomagban. Kérem, engedje meg, enyhe hiba miatt kézi mérés. Különböző színek monitor eltérő lehet.Köszönöm a kedves megértő. Hogyan kell elszámolni?Egy : a Felvétel, illetve lejátszás műveletek : Nyomja meg a felvétel gombot, hallom, hogy a "DI" hang, hogy kiadja a felvétel gombot, majd beszéljen a mikrofonba belül 5-10 cm-es felvétel elindításához nyomjuk meg a rögzítés gombot, hallom, hogy a "DIDI" hang, majd engedjük fel a rögzítés gombot, jelezve, hogy a felvétel befejeződött.

További részletek

Type:
DIY Recording Box
Recording playback time:
2 minutes / 4 minutes (Optional)
Battery pack:
3 * 1.5V AAA batteries (NOT Included)
Play button:
Press the button to start playing the recorded sound (black with button line)
Record button:
red with button line
Power cable length:
Approx. 130MM
Recording box size:
Approx. 68 * 61 * 29MM
 :
Package list:
1 * Recording Box:
Note:
1. Please note  that there is NO battery in the package.:
2. Please allow slight error due to manual measurement.:
3. Different monitor colors may be different. Thanks for your kind understanding.:
Instructions:
Q1. How to record?:
A:
Recording and playback operations
Press the recording button, hear the DI sound to release the recording button, then speak to the microphone within 5-10 cm to start recording, press the recording button again, hear the DIDI sound then release the recording button, indicating the recording is completed. Then press the play button again to play the currently recorded sound. During the playback process, press the play button again to stop playing the sound.:
Q2. If we recorded the wrong voice, can we re-record it?:
A:
Yes, you can press the record button to re-record.
Q3. How to delete the recording?:
A:
Press and hold the record button, do not re

A vevők választása