Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
HNKDD Szuper Mini Hangszóró Pocket Méret, Hordozható Bass Alumínium Hangszóró Önarckép Távoli Gombot a zenelejátszás (Szín : Fekete)

HNKDD Szuper Mini Hangszóró Pocket Méret, Hordozható Bass Alumínium Hangszóró Önarckép Távoli Gombot a zenelejátszás (Szín : Fekete)

HUF 12366.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

[KIS TEST, NAGY HANG] : Kompakt & könnyű kivitel, súlya mindössze 167 oz, ez a mini hangszóró hordozható szuper, hogy élvezze a zenét, ahova akarod.A 3 W-os arány a teljesítmény, illetve a fokozott basszus rezonátor ajánlani kristálytiszta, hihetetlen hangminőség. [SUPER HORDOZHATÓ] : Ez a hangszóró intézkedések csak 1.4" (sz x ma), hogy illik szépen be minden zsebében vagy a táskájában, tökéletes lesz.A heveder, felakaszthatod, hogy a táskát, amikor túrázni, vagy mászni a hegyeket.Akár 4 óra lejátszási idő. [ DESIGN] : ABS test borított karcsú alumínium-ötvözet váz szilikon bázison teszi a hangszóró elegáns .Adtunk egy teljes kerek anti-slip alap alján ez a kis hangszóró. A [MULTI-FUNCTION] : Ez a mini hangszóró nagyon könnyű nekünk, csak egyszerű kattintással, válaszolna a hívásra, hogy a kép, majd játssza le a zenét. [ADVANCED TECHNOLOGY] : Kompatibilis a legtöbb okostelefon, tablet, laptop.Ideális kávézó, Mini-bár, kis párt, autó, szabadtéri tevékenységek, piknik, valamint számos egyéb helyzet. [KIS TEST, NAGY HANG] : Kompakt & könnyű kivitel, súlya mindössze 1.67 oz, ez a mini hangszóró hordozható szuper, hogy élvezze a zenét, ahova akarod.A 3 W-os arány a teljesítmény, illetve a fokozott basszus rezonátor ajánlani kristálytiszta, hihetetlen hangminőség. [SUPER HORDOZHATÓ] : Ez a hangszóró intézkedések csak 1.4" (sz x ma), hogy illik szépen be minden zsebében vagy a táskájában, tökéletes lesz.A heveder, felakaszthatod, hogy a táskát, amikor túrázni, vagy mászni a hegyeket.Akár 4 óra lejátszási idő. [ DESIGN] : ABS test borított karcsú alumínium-ötvözet váz szilikon bázison teszi a hangszóró elegáns .Adtunk egy teljes kerek anti-slip alap alján ez a kis hangszóró. A [MULTI-FUNCTION] : Ez a mini hangszóró nagyon könnyű nekünk, csak egyszerű kattintással, válaszolna a hívásra, hogy a kép, majd játssza le a zenét. [ADVANCED TECHNOLOGY] : Kompatibilis a legtöbb okostelefon, tablet, laptop.Ideális kávézó, Mini-bár, kis párt, autó, szabadtéri tevékenységek, piknik, valamint számos egyéb helyzet. [KIS TEST, NAGY HANG] : Kompakt & könnyű kivitel, súlya mindössze 1.67 oz, ez a mini hangszóró hordozható szuper, hogy élvezze a zenét, ahova akarod.

További részletek

A vevők választása