Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Wc Kefe/Wc Tál, Ecset Téren Hosszú nyelű Wc Kefe, Wc Kefe Fedő Egyszerű Design Háztartási Tisztító Fürdőszoba Wc Kefe Szett

Wc Kefe/Wc Tál, Ecset Téren Hosszú nyelű Wc Kefe, Wc Kefe Fedő Egyszerű Design Háztartási Tisztító Fürdőszoba Wc Kefe Szett

HUF 4689.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Ez nem csak egy eszköz, de az is több, mint egy dekoráció fürdőszobaAz ergonomikus wc kefe szakmailag tervezett, a fürdőszoba, ami a fürdőszobában több tiszta, modern. 360 fokos tiszta mindenféle nehezen elérhető részek, mint például a perem alatt, a cső belsejében, így nem halott sarkok, annak érdekében, hogy a fürdőszoba tiszta. A wc kefe fogad el egy egyszerű, egyszínű design.A kompakt kialakításnak köszönhetően nem foglal sok helyet.Nincs probléma helyezve bármilyen sarokban a fürdőszoba.Ez a kis méret, könnyű súly, valamint a tervezési koncepció egyszerű, könnyen érthető.Gyönyörű élmény, a modern családi életben. U-alakú kefét tervezés : nem tisztítás tér, a szőrt gyökeres egyértelműen, majd egyenletesen elosztott, így könnyebb, hogy tisztítsa meg a szennyeződéstől a szélén a wc alaposan tisztítsa meg a nehezen elérhető helyeken.A felszínen a sörte van szándékos-val egy puha, kemény gyanta anyag.A bionikus sűrű antennák borított, puha tüskék, hajlítható, illetve összecsukható. Az ecset nyele van szándékos-val egy külső borító : vége a kefe nyél kifejezetten a meghiúsít, amely mind splash-proof, valamint rejtett hatások.Tárolható sokáig, hogy megakadályozzák a kibocsátott sajátos szag érdekében, nulla a belső, mind a külső szennyezés.Wc kefe az egyes engedélyes rendelkezik, egyszerű, diszkrét tárolás tartja a padló tiszta, száraz; Redő szépen mellett a wc; Nem csúszós, csúszásmentes hab bázis tartja a tál, ecset, biztonságos; feláll, hogy napi use Name : Wc kefe set Material : PP + TPESpecification : 12.9 cm * 2,5 hüvelyk * 2.5 inches Quickly : 1. Kérjük, ellenőrizze a színét, méretét a vásárlás előtt. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbségek, kérlek, bocsáss meg nekem. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézzel mért, a hiba 1-3 cm-es, kérem segítsen, köszönöm. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani ezt a problémát, amint lehetséges. Üdv megosztása visszajelzést, hogy az ön számára jobb termékek, szolgáltatások.

További részletek

12.9 inches * 2.5 inches * 2.5 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

A vevők választása