Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Dühös Mama Gőz Mikrohullámú sütő tisztító• Könnyen Tisztán Perc•Konyhai Tisztító Eszköz•Ecet, Víz• Otthon Gadget (Lila Alap)

Dühös Mama Gőz Mikrohullámú sütő tisztító• Könnyen Tisztán Perc•Konyhai Tisztító Eszköz•Ecet, Víz• Otthon Gadget (Lila Alap)

HUF 2.67
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

GYAKORLATI - Felejtsd el Súroló ÓrákDühös Mama darabok Mikrohullámú sütő Tisztítási Időt, csak 7 perc!.INNOVATÍV - Töltse Dühös Mama Vízzel, Ecettel.Nem Kell Használni Veszélyes Vegyi & Folt Eltávolító.STÍLUSOS - Aranyos, Okos Tervezés, Majd egy Nagy Ajándék Minden Alkalomra.HASZNÁLATA EGYSZERŰ : Távolítsa el a fejét, adjunk hozzá vizet, ecetet, majd mikrohullámú sütőben körülbelül 7 perc alatt kész is.MOSOGATÓGÉPBEN mosható : Készült hőálló Anyagok.Mosogatógép, biztonságos, könnyen tisztítható.Termék Leírás Használja a gőz, hogy tisztítsa meg a kabóca a mikrohullámú sütő!Csak annyit kell tenned, hogy csak hozzá ecetes vizet, majd mikrohullámú sütőben kb 7 perc.A gőz jön ki az anyja fejét, majd megpuhul mikrohullámú sütő kosz meg foltok, a könnyebb tisztítás!JELLEMZŐK & ELŐNYÖK : ✓ Gőz tisztítja, fertőtleníti, ecet & víz - nem durva vegyi anyagok szükséges! ✓ Felejtsd el a Mosó Órák. ✓ Illik bármilyen mikrohullámú sütő pedig nagyon könnyen használható. ✓ Ő könnyen tisztítható magát - mosogatógépben mosható ✓ Aranyos, Okos Tervezés, Majd egy Nagy Ajándék Minden Alkalomra, Hogyan Kell Használni : 1. Lépés : Távolítsa el a Dühös anya haját, fejét a testet. lépés : Hozzá ecetes vízzel, hogy töltse vonalak a test.Figyelmeztetés : ne töltse túl vagy forró át fordulhat elő. lépés : Cserélje ki a Gőz ' n ' Mama fejét, haja alkatrészek.Majd mikrohullámú sütőben 5-7 perc magas, majd hagyjuk állni további 2 percig. 100% PÉNZ-visszafizetési GARANCIA, Ha nem teljesen elégedett, hogyan néz ki, érez, vagy megérkezik a haza.Vagy akkor is, ha nem akarom többé.Vissza a teljes 100% - os visszatérítést.NEM KÉRDÉS!Mire vársz még?Kattintson a Kosárba, hogy ez egy olyan fajta termék!.

További részletek

A vevők választása