Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
GIZTAT Wc-Papír tartó-Tároló Fém, Tömör Fa Szövet papírhenger tartó Törlőkendő Adagoló Szervező Telefon Polc Fali Tároló,

GIZTAT Wc-Papír tartó-Tároló Fém, Tömör Fa Szövet papírhenger tartó Törlőkendő Adagoló Szervező Telefon Polc Fali Tároló,

HUF 1416.60
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

【Multifunkcionális Design】nem csak tartsa a papírtörlőt a helyén, de befogadására is kis dolgokBeállíthatjuk, hogy a telefon, nedves wc papír, kis cserepes növények, dekorációk, aromaterápia, kulcsok, szemüveg, légfrissítő tetején a tartóba.Tartja a dolgokat, amire szüksége lehet a fürdőszobában belül elérjük. 【Kompakt Méret】Két méretben 20x9.5x12cm/28x12x25cm, wc-papír tartó-tároló funkciója kompakt vesz fel, csak egy kis helyet a fürdőszoba.Lehet telepíteni a falra szerelhető wc papír tartót a falra különböző magasságban, hogy megfeleljen a szükség. 【Prémium Anyag】Wc-papír tartó polc készült magas minőségű fém-tömör fa, vízálló, rozsda-bizonyíték, korrózióálló, nem könnyű festeni, vagy karcolás, alkalmas párás környezetben.pedig tartós, hosszú távú használatra. 【Könnyen tisztítható】Ez a papír birtokosa is könnyen tisztítható a vízálló bevonattal.Csak törölje le egy nedves ruhával, majd hagyja megszáradni. 【Széles körű Alkalmazását】Lehet használni a fürdőszobát, wc-k, konyhák, Lakóbusz, stb.ha bármilyen kérdése van a wc-papír tartó, vagy más termékek, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi fog válaszolni 24 órán belül. 【Multifunkcionális Design】nem csak tartsa a papírtörlőt a helyén, de befogadására is kis dolgok.Beállíthatjuk, hogy a telefon, nedves wc papír, kis cserepes növények, dekorációk, aromaterápia, kulcsok, szemüveg, légfrissítő tetején a tartóba.Tartja a dolgokat, amire szüksége lehet a fürdőszobában belül elérjük. 【Kompakt Méret】Két méretben 20x9.5x12cm/28x12x25cm, wc-papír tartó-tároló funkciója kompakt vesz fel, csak egy kis helyet a fürdőszoba.Lehet telepíteni a falra szerelhető wc papír tartót a falra különböző magasságban, hogy megfeleljen a szükség. 【Prémium Anyag】Wc-papír tartó polc készült magas minőségű fém-tömör fa, vízálló, rozsda-bizonyíték, korrózióálló, nem könnyű festeni, vagy karcolás, alkalmas párás környezetben.pedig tartós, hosszú távú használatra. 【Könnyen tisztítható】Ez a papír birtokosa is könnyen tisztítható a vízálló bevonattal.Csak törölje le egy nedves ruhával, majd hagyja megszáradni. 【Széles körű Alkalmazását】Lehet használni a fürdőszobát, wc-k, konyhák, Lakóbusz, stb.

További részletek

Name:
Toilet Paper Holder with Shelf
Material:
Metal and Solid Wood
Size:
20x9.5x12cm/28x12x25cm
Features:
1. Waterproof, rust-proof and corrosion-resistant, not easy to paint or scratch, suitable for humid environments, such as bathrooms and kitchens, durable.:
2. Toilet paper holder with storage can adapt to various home decoration styles.:
3. Easy to clean with the waterproof coating. Just wipe it with a damp cloth and let it air dry.:
Package Included:
1pcs x Toilet Paper Holder with Shelf :
Notes:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
● Perfect service:
welcome your visit, we will provide you with high-quality products and high-quality service based on the principle of good faith. When you need help, we will provide you with after-sales service within 24 hou!

A vevők választása