Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Wc-Papír tartó Öntapadó, Eolax Wc papír Tartót nem Fúrás a Fürdőszobában, Mosdó, Szövet Roll Tartók Fali, 304 Rozsdamentes Acél (matt Nikkel)

Wc-Papír tartó Öntapadó, Eolax Wc papír Tartót nem Fúrás a Fürdőszobában, Mosdó, Szövet Roll Tartók Fali, 304 Rozsdamentes Acél (matt Nikkel)

HUF 809.10
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Folt-bizonyíték, mely a legjobb megoldás anti-ujjlenyomat, modern stílusban, a fürdőszoba, hálószoba, wc, konyha, hozzáteszi, nagy szépség, csökkenti a zavaró tisztítás, lágy vonalak, meleg matt nikkel, Elegáns, finom csiszolási folyamat, hogy a top tartó nézd, ragyogó, majd jól érzik magukatRozsda bizonyíték 100% SUS304 rozsdamentes acél, tartós, rustproof, kiemelkedő minőségű biztosítja év megbízhatóságot eredményez, 4 védelmi réteg ki a 304-es rozsdamentes acélból készült, hogy még tartós, több anti-rozsda.Könnyű telepítés : ez a papírhenger tartó nagyon könnyű telepíteni, öntapadó öntapadó hátlap, csak húzza le fólia ragasztó pad meg dugd a sima falfelület, majd nyomja meg a gombot néhány másodpercig.ideális fürdőszoba, konyha. 3 irányba telepítés 1 karját stílus nem korlátozott telepítés irányba, lehet választani szerelés balra, jobbra, vagy függőlegesen, farka végén van nagyobb körben horog megakadályozza, hogy a papír a tekercs a lemorzsolódás, nem lóg különböző helyen.Méret referencia L 6-1/2. (165 x 80 x 47 mm), közüzemi fürdő szövet jogosult megfelelő méretű napi papírhenger, is használható, mint kéztörlő, konyharuha tartó, nettó súly : 0.Alkalmas Nagy Roll . Méret : 6 × 3 cm.Tart még a nagy méretű tekercs wc-papírt.Nagy, rozsdamentes acél gomb, a sáv végén könnyű tartani a papírhenger megakadályozza, hogy leesik.Ragasztó Hab Szalag . Gyere a 3 M kétoldalas ragasztószalag a papír tartó bázis, A ragadós fokozatosan növekszik az idő múlásával, valamint kijelző tökéletesen után 24 órán belül.Rustproof Készült prémium SUS304 rozsdamentes acélból készült, hogy ellenálljon a korróziónak, valamint a rozsda.még nedves környezetben, például fürdőszobák, konyhák.Úgy tervezték, tiszta vonalak, modern stílus, Add csillogás a fürdőszoba.Könnyen Telepíthető . Csak dugd a sima falfelület(nem alkalmas a mészkő fal, fal -, papír-vagy festett fal), majd nyomja meg a gombot néhány másodpercig.Nincs fúrás, s nem kell, hogy a kárt a fal, fel, bal, jobb, vagy függőlegesen, amit csak kívánt.Gondtalan Eladás Után . A Eolax, arra törekszünk, hogy minőségi fürdőszoba termékek, hogy ügyfeleink.

További részletek

A vevők választása