Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Pufguy Tavaszi Fedél Támogatás Zsanérok Egyetemes Le Zsanérok a Fából készült Doboz,Ajtó,Ablak,Szekrény,Szekrény-8db(Piros, Bronz)

Pufguy Tavaszi Fedél Támogatás Zsanérok Egyetemes Le Zsanérok a Fából készült Doboz,Ajtó,Ablak,Szekrény,Szekrény-8db(Piros, Bronz)

HUF 1.67
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

?Csomag tartalma : 2 db zsanér,mérési 36",vörös színű, bronz színű. ?Ez a zsanérok készült kiváló minőségű vas, a határozottság, valamint a tartósság. ?Ez a rugós zsanér megakadályozza, hogy a fedél a záró hirtelen, párnák, illetve csökkenti a zajt. ?Tökéletes fa dobozok, ékszerek, dobozok, szekrények, stb. ?Jön a csavar, ez könnyen telepíthető egy csavarhúzóval, kérjük, erősítse meg a méret vásárlás előtt. ?Csomag tartalma : 2 db zsanér,mérési 3.6",vörös színű, bronz színű. ?Ez a zsanérok készült kiváló minőségű vas, a határozottság, valamint a tartósság. ?Ez a rugós zsanér megakadályozza, hogy a fedél a záró hirtelen, párnák, illetve csökkenti a zajt. ?Tökéletes fa dobozok, ékszerek, dobozok, szekrények, stb. ?Jön a csavar, ez könnyen telepíthető egy csavarhúzóval, kérjük, erősítse meg a méret vásárlás előtt.Készült kiváló minőségű vas a tartósság, hosszú élet 2.Ez a rugós zsanér megakadályozza, hogy a fedél a záró hirtelen, párnák, illetve csökkenti a zajt műszaki adatok : Anyag : Fém Méret : 85x65mm/3.6" ?Csomag Tartalma : 2 x Zsanérok 16 X Csavarokat.

További részletek

A vevők választása