Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
uxcell Oroszlán Fejére Húzza Gomb 2db 1.06x1.38 Fiókban Gyűrűt, Húzd meg a Csavarokat a Komód Szekrény, Konyha Szekrény (Bronz)

uxcell Oroszlán Fejére Húzza Gomb 2db 1.06x1.38 Fiókban Gyűrűt, Húzd meg a Csavarokat a Komód Szekrény, Konyha Szekrény (Bronz)

HUF 3.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Minden készülnek a cink ötvözet anyagok, megbízható, kiváló minőségű, tartós, nem rozsdásodik, hosszú távú használata nem könnyen deformálódik, a textúra, tiszta, a széle lekerekítettA nyél sima, puha, egyszerű.Célja egy retro stílusú, szép, világos, textúra, precíziós csiszolás. 【Dimenzió】Alsó Szélesség : 27mm/1.06"; Alsó Hossza : 35mm/1.38"; Szál Átmérője : M4*0.7; Csavar Méret : M4x28, M4 X40; Anyag : Cink Ötvözet; Szín : Bronz; Befejezés : Galvanizáló; a Csomag Tartalmazza : 2 x Fiókban Gombok; 4 x Csavarokat. 【Anyag】Az oroszlán fejét komód kezeli készülnek a cink ötvözet, pedig nem könnyű a rozsda, vagy elhalványul.Oroszlán fejét kilincsek erős, tartós, a szerkezet nem könnyen szétesik. 【Telepíteni】láthatjuk, szekrényt húz jön a gyűrűk kezelni, illetve a csavarokat.Csak megy, hogy megtalálja a helyzetben, hogy hová szeretné telepíteni a táblára, majd fúrjon egy lyukat, majd át a csavart a hátsó fedélzeten, s szál szorosan a gombot. 【Dekoráció】Ezek húz nagy cseréje a régi vágású vagy sérült alkatrészek, Oroszlán fej szép pótlására a bútorokat.Lehet, hogy az otthon classic évjárat. 【】 Alkalmazás Számára, drag, fiókokat, szekrényeket, szekrények, könyvespolc, valamint az otthoni, konyha, fürdőszoba, nappali, könyvtár, kollégium, valamint a hivatal. 【Dimenzió】Alsó Szélesség : 27mm/1.06"; Alsó Hossza : 35mm/1.38"; Szál Átmérője : M4*0.7; Csavar Méret : M4x28, M4 X40; Anyag : Cink Ötvözet; Szín : Bronz; Befejezés : Galvanizáló; a Csomag Tartalmazza : 2 x Fiókban Gombok; 4 x Csavarokat. 【Anyag】Az oroszlán fejét komód kezeli készülnek a cink ötvözet, pedig nem könnyű a rozsda, vagy elhalványul.Oroszlán fejét kilincsek erős, tartós, a szerkezet nem könnyen szétesik. 【Telepíteni】láthatjuk, szekrényt húz jön a gyűrűk kezelni, illetve a csavarokat.Csak megy, hogy megtalálja a helyzetben, hogy hová szeretné telepíteni a táblára, majd fúrjon egy lyukat, majd át a csavart a hátsó fedélzeten, s szál szorosan a gombot. 【Dekoráció】Ezek húz nagy cseréje a régi vágású vagy sérült alkatrészek, Oroszlán fej szép pótlására a bútorokat.Lehet, hogy az otthon classic évjárat. 【】 Alkalmazás Számára, drag, fiókokat, szekrényeket, szekrények, könyvespolc, valamint az otthoni, konyha, fürdőszoba, nappali, könyvtár, kollégium, valamint a hivatal.

További részletek

A vevők választása