Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
10 DB Tréfa Szelep Szár Sapka Fedi Vicces, Szilikon Gumi Sapka Autó Motor Teherautó Kerékpárok SUV Szár Kap Gumik (Fekete)

10 DB Tréfa Szelep Szár Sapka Fedi Vicces, Szilikon Gumi Sapka Autó Motor Teherautó Kerékpárok SUV Szár Kap Gumik (Fekete)

HUF 1259.10
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

【Szelep Szár Kap Megfelelő Csínyek】A szelep sapka világít a sötétben, olyan, amikor az áldozatok, a tréfa, a vezetés, valamint parkol éjszaka lehet látni egy pillanat alatt ❌Kérjük, vegye figyelembe,❌ : az, hogy nem kell eltávolítani a béren kívüli szelep a jobb kötődés, ha a telepítés a terméket. 【Széles körben Alkalmazható Szelep Szár Fedezze】Ez szívatós kerék gumi sapka lehet csavarni, hogy sok stílus gumiabroncs sapkák, főleg alkalmas gumik, off-road jármű gumiabroncs kiterjed, valamint működik a különböző transzfer gumiabroncsok (terepjáró autó,teherautó, kerékpárok, kerékpárok, stb. 【Világító Szilikon Gumi Sapka】Ez a műanyag szelep sapka világít a sötét éjszakában szemet gyönyörködtető.Ez a fókusz,ez Furcsa, érdekes.Azt is fel lehet használni, mint egy ajándék a barátok vicces tehetségét.Ez nem csak egy gyakorlati szelep sapka, hanem hozza a móka, hogy a barátok. 【Méret】A gumi fedél 0.A szelep szár borító egyszerű design.Meghúzza a csavarokat a gumiabroncs-fedezze nem érinti a vezetés, valamint gumiabroncs egyensúlyt. 【Megnyugtató szolgáltatás】ha bármilyen kérdése van a termék, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, igyekszünk segíteni.12 hónap jótállás 24 órán belül ügyfél válasz. 【Szelep Szár Kap Megfelelő Csínyek】A szelep sapka világít a sötétben, olyan, amikor az áldozatok, a tréfa, a vezetés, valamint parkol éjszaka lehet látni egy pillanat alatt. ❌Kérjük, vegye figyelembe,❌ : az, hogy nem kell eltávolítani a béren kívüli szelep a jobb kötődés, ha a telepítés a terméket. 【Széles körben Alkalmazható Szelep Szár Fedezze】Ez szívatós kerék gumi sapka lehet csavarni, hogy sok stílus gumiabroncs sapkák, főleg alkalmas gumik, off-road jármű gumiabroncs kiterjed, valamint működik a különböző transzfer gumiabroncsok (terepjáró autó,teherautó, kerékpárok, kerékpárok, stb. 【Világító Szilikon Gumi Sapka】Ez a műanyag szelep sapka világít a sötét éjszakában szemet gyönyörködtető.Ez a fókusz,ez Furcsa, érdekes.Azt is fel lehet használni, mint egy ajándék a barátok vicces tehetségét.Ez nem csak egy gyakorlati szelep sapka, hanem hozza a móka, hogy a barátok. 【Méret】A gumi fedél 0.A szelep szár borító egyszerű design.

További részletek

A vevők választása