Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Reverzibilis Prémium Nagy Strand Törölköző 34 x 64 inch - Luxus Puha Velúr Elől, Nedvszívó Pamut Terry Hurok a hátoldalon.

Reverzibilis Prémium Nagy Strand Törölköző 34 x 64 inch - Luxus Puha Velúr Elől, Nedvszívó Pamut Terry Hurok a hátoldalon.

HUF 0.67
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

⭐ TÚLMÉRETEZETT & KÉNYELMES - úgy Tervezték, tökéletes kényelem, az extra nagy 34"x 64" (86 x 162cm) törölközőt ajánlat tökéletes lefedettséget, valamint észrevehető nedvszívó mindkét oldalon ⭐ SOKOLDALÚSÁG - Elegáns, Reverzibilis Vastag Plüss Jacquard Strand Törölközőt.Készült 100% - os fonal festett.Első oldalon van egy szuper puha velúr kapcsolatot, amely megakadályozza, hogy a homok, hogy kibír, illetve a hátoldalon egy vastag luxus pamut terry hurok a maximális nedvszívó. ⭐ PRÉMIUM MINŐSÉGŰ - Nehézsúlyú 460 GSM 20oz per darab.Létre, a vevők, akik a minőség.Szőtt 100% Prémium minőségű Pamut hogy a törölköző Fényűzően Extra Puha,Kényelmes, Tartós, készen arra, hogy száraz, gyorsan.NINCS színe elhalványul. ⭐ OEKO-TEX HITELES : 34" x 64" (86 x 162cm), súlya 20oz egy pc.Hogy elérje a nemzetközi Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal, a szövet tesztelték, hiteles, hogy mentes legyen a káros szinten több mint 100 olyan anyagok amelyekről ismert, hogy káros az emberi egészségre.Ez azt is jelenti, hogy a termelési törődik a környezettel, hogy ecologic biztonságos. ⭐ MOSHATÓ GÉP : Mossa le hideg vízzel, majd szárítható, alacsony hő.A legjobb eredmény, mosd meg külön-külön az első alkalom, hogy csökkentse a szösz átadása.NE használjon fehérítőt, szövet, lágyítók, vasaló.

További részletek

A vevők választása