Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
DOITOOL Szövet Borító, Alkalmi Műanyag Szövet Doboz Asztali Szalvéta Doboz Szervezni Jogosultja Rack Dísz, Otthon, Irodában (Fehér)

DOITOOL Szövet Borító, Alkalmi Műanyag Szövet Doboz Asztali Szalvéta Doboz Szervezni Jogosultja Rack Dísz, Otthon, Irodában (Fehér)

HUF 1189.80
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

A szövet doboz erdeifenyő ABS, valamint a PP alapanyag, könnyen tisztítható, illetve nincs szagaNyitott kialakítás, könnyű hozzáférni, illetve utántöltő, hogy továbbra is az asztal tiszta, rendezett.Világos, friss színeket, hogy otthon vagy az irodában elegáns, kényelmes.Könnyű utántöltő, csak nyissa ki, majd cserélje ki a szövet belsejében.Egy szövet doboz hasznos, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, vagy iroda.A szövet doboz erdeifenyő ABS, valamint a PP alapanyag, könnyen tisztítható, illetve nincs szaga.Nyitott kialakítás, könnyű hozzáférni, illetve utántöltő, hogy továbbra is az asztal tiszta, rendezett.Világos, friss színeket, hogy otthon vagy az irodában elegáns, kényelmes.Könnyű utántöltő, csak nyissa ki, majd cserélje ki a szövet belsejében.Egy szövet doboz hasznos, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, vagy iroda.Leírás Ez a szövet doboz műanyagból, illetve az alkalmi design.Gyere, sima felületű, világos színű design, nagyon kényelmes, praktikus.Nyitott kialakítás, könnyű hozzáférni, illetve utántöltő, hogy továbbra is az asztal tiszta, rendezett.Ideális iroda, otthon, nappali, bár, bolt, stb.Funkció - Szín : Fehér. - Anyaga : ABS, PP. - Méret : 18 x 11 x 12 cm. - A szövet doboz erdeifenyő ABS, valamint a PP alapanyag, könnyen tisztítható, illetve nincs szaga. - Világos, friss színeket, hogy otthon vagy az irodában elegáns, kényelmes. - Nyitott kialakítás, könnyű hozzáférni, illetve utántöltő, hogy továbbra is az asztal tiszta, rendezett. - Könnyű utántöltő, csak nyissa ki, majd cserélje ki a szövet belsejében. - A szövet doboz hasznos, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, vagy iroda.Csomag, Beleértve 1 x papír dobozban.

További részletek

A vevők választása