Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Szövet Doboz Szövet Borító, Modern Kivitelben Design Rendelkezik a Legtöbb Téglalap alakú Szövet Dekoratív Szervező az (Szín : B)

Szövet Doboz Szövet Borító, Modern Kivitelben Design Rendelkezik a Legtöbb Téglalap alakú Szövet Dekoratív Szervező az (Szín : B)

HUF 918.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

♥ Gyönyörű minta + érdekes ajándékok : az Európai mintázat, nem csak a rendezés, a szövetek, a táblázat, de az is lehet használni, mint egy kreatív ajándék az újonnan érkezők, valamint a barátok, vagy, mint a nappali dekoráció, nagyon tárolására alkalmas, dekoráció ♥ Anyaga : Környezetbarát PU bőr + MDF anyag, nincs szaga, nem formaldehid.Kiváló terhelhetőség nyomás ellenállás maximális terhelhetősége 60 KG. ♥ Szerviz Garancia +100% Minőségbiztosítási : Ha bármilyen kérdése van erről a termékről, kérjük, forduljon hozzánk ingyen.Célunk, hogy az ön számára abszolút érték, illetve elégedettségét.Mi továbbra is, hogy vezessenek be új termékeket, így a híradásokat. ♥️ Használati utasítás : Flip cover design, könnyű cseréjéhez használja, nem könnyű bántani a kezét.Kevesebb időt töltenek keres, amire szüksége van, több időt tölteni a fontos dolgokat.A termék leírása : - ez egy szövet doboz egy gyönyörű nappali dekorációk. - Érdekes ajándékok : Gyönyörű Európai stílusú faragványok lehet használni, mint kreatív ajándékok rokonok, valamint üzleti barátok. - Anyag : magas minőségű PU bőr alsó emelte a csúszás gyakorlati.Kiváló minőségű PU, olaj, vízálló, könnyen tisztítható.Megvastagodott favázas szerkezet, erős teherbírás (viseli 60 KG). - Széles felhasználás : Alkalmas otthoni, nappali, fürdőszoba, iroda, hotel, autó, stb. alkalmas minden jelenet az élet. - Tippek : Ezt a boltot specializálódott mindenféle stílus, minőségi szövet dobozok, valamint továbbra is fel új termékeket, abban bízva, hogy ön elégedett; is remélem, hogy hagyja az értékes véleményeket.Üdvözöljük a nagyszámú megrendelések, mi szigorúan szigorú a minőségi anyag az áruk.Csomag : 1 * papírtörlő dispenser About Szín : Kérjük, emlékezni kell, hogy kellő világítás effektek,monitor fényerő/kontraszt beállításokat, stb,lehet, hogy van némi különbség a színtónus a honlap fényképet, majd a tényleges tétel.

További részletek

A vevők választása