Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
CHICIRIS Bővíthető Fürdőkádban Caddy Tálca, Többfunkciós Fürdő Szervező Rack tartó Gyertya Törülközőt, Könyv, Telefon, Tárolás(Fehér)

CHICIRIS Bővíthető Fürdőkádban Caddy Tálca, Többfunkciós Fürdő Szervező Rack tartó Gyertya Törülközőt, Könyv, Telefon, Tárolás(Fehér)

HUF 1979.10
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

【Funkció】 Többfunkciós fürdőkádban tároló állványra lehet helyezni a konyhában mosogató elvezetését is lehet helyezni a fürdőkádban, hogy tartsa piperekészlet is rendelkezésre áll 【, Amit kapsz】 1 x Fürdőkádban Caddy Tálca. 【Anyag】 Készült prémium PP, ez a fürdő polc, vízálló, masszív, valamint a rozsda ellen. 【Könnyen Használható】 Fürdőkádban caddy tálca teleszkópos , állítható a hossza szerint a kád mérete megfeleljen a különböző igényeket. 【Design】 Mindkét oldalán fürdőkádban rack szorosan rögzítve, hogy a kádban, hogy megakadályozzák a csúszás, használata biztonságos. 【Funkció】 Többfunkciós fürdőkádban tároló állványra lehet helyezni a konyhában mosogató elvezetését is lehet helyezni a fürdőkádban, hogy tartsa piperekészlet is rendelkezésre áll. 【, Amit kapsz】 1 x Fürdőkádban Caddy Tálca. 【Anyag】 Készült prémium PP, ez a fürdő polc, vízálló, masszív, valamint a rozsda ellen. 【Könnyen Használható】 Fürdőkádban caddy tálca teleszkópos , állítható a hossza szerint a kád mérete megfeleljen a különböző igényeket. 【Design】 Mindkét oldalán fürdőkádban rack szorosan rögzítve, hogy a kádban, hogy megakadályozzák a csúszás, használata biztonságos.Szolgáltatás : 1. Magas Minőségű Anyag : Kád tálca készült kiváló minőségű PP anyag, környezetbarát, rozsda ellenálló, tartós, vízálló. Csúszásmentes : Mindkét oldalon a fürdőkádban rack szorosan rögzítve, hogy a kádban, hogy megakadályozzák a csúszás, ha begyullad, akkor használja biztonságosan. Bővíthető Design : Kád caddy tálca bővíthető, beállíthatja, hogy a hossza szerint a kád mérete megfeleljen a különböző igényeket. Multifunkciós : Kád tároló állványra lehet helyezni a konyhában mosogató mosógép is lehet helyezni a fürdőkádban, hogy tartsa piperekészlet is rendelkezésre áll.Specifikáció : Elem Típus : Kád Caddy Tálca Anyaga : PP Súly : Kb.07 oz Csomag Lista : 1 x Fürdőkádban Caddy Tálca.

További részletek

Item Type:
Bathtub Caddy Tray
Material:
PP
Weight:
Approx. 654g/23.07oz
Package List:
1 x Bathtub Caddy Tray:

A vevők választása