Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
DVTEL, Wc, Szappan Adagoló Indukciós Mobil Telefon Töltő Hab a Kapcsolatot Ingyenes Szappan Adagoló Alkalmas Fürdőszoba (Színe :

DVTEL, Wc, Szappan Adagoló Indukciós Mobil Telefon Töltő Hab a Kapcsolatot Ingyenes Szappan Adagoló Alkalmas Fürdőszoba (Színe :

HUF 3930.30
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

*[Érintés nélküli szappan adagoló] : Ez a kéz nélküli szappan adagoló készült tartós ABS műanyagból készült, amely tartós erő használata, hatásaEz a szappan adagoló nagyban javítja kéz higiénia tartani tiszta kezek érintése nélkül semmit. *Az[érzékelő technológia, kényelmes, egészségügyi] : Az automata szappan adagoló használ, mozgásérzékelők, hogy gyorsan, hatékonyan eloszlassa szappant a kezét, vagy mosogatószeres szivaccsal.Az érintés nélküli szappan adagoló szükségtelenné teszi, hogy lépjen kapcsolatba a szappan üveget, majd létrehoz egy több egészséges módja annak, hogy mosson kezet, vagy ételeket. *[Kényelem, valamint a töltés] : Ez az automata szappan adagoló van szerelve USB töltő kábel.Nincs szükség arra, hogy cserélje ki az akkumulátort.Több, kényelmes, környezetbarát.Lehet, hogy 20000-szer vagy több után teljes töltés (teljes töltés belül 2-3 óra). *[Alkalmazandó folyadék, gél kézfertőtlenítő : Ez a termék alkalmazandó leggyakoribb márkák, folyékony szappan, kézfertőtlenítő, konyha, étel, szappan, testápoló, stb. (nem vonatkozik a hab a szappant). *[Érintés nélküli szappan adagoló] : Ez a kéz nélküli szappan adagoló készült tartós ABS műanyagból készült, amely tartós erő használata, hatása.Ez a szappan adagoló nagyban javítja kéz higiénia tartani tiszta kezek érintése nélkül semmit. *Az[érzékelő technológia, kényelmes, egészségügyi] : Az automata szappan adagoló használ, mozgásérzékelők, hogy gyorsan, hatékonyan eloszlassa szappant a kezét, vagy mosogatószeres szivaccsal.Az érintés nélküli szappan adagoló szükségtelenné teszi, hogy lépjen kapcsolatba a szappan üveget, majd létrehoz egy több egészséges módja annak, hogy mosson kezet, vagy ételeket. *[Kényelem, valamint a töltés] : Ez az automata szappan adagoló van szerelve USB töltő kábel.Nincs szükség arra, hogy cserélje ki az akkumulátort.Több, kényelmes, környezetbarát.Lehet, hogy 20000-szer vagy több után teljes töltés (teljes töltés belül 2-3 óra). *[Alkalmazandó folyadék, gél kézfertőtlenítő : Ez a termék alkalmazandó leggyakoribb márkák, folyékony szappan, kézfertőtlenítő, konyha, étel, szappan, testápoló, stb.

További részletek

A vevők választása