Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
YAOLUU Wc Kefe Macska-Alakú Wc Kefe tartó Bázis, Kézzel Festett, Puha Haj Wc Kefe Kreatív Design Fürdőszoba Wc Kefe Tisztító Wc Kefe

YAOLUU Wc Kefe Macska-Alakú Wc Kefe tartó Bázis, Kézzel Festett, Puha Haj Wc Kefe Kreatív Design Fürdőszoba Wc Kefe Tisztító Wc Kefe

HUF 1.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

A tisztító kefe tartó fogad el, a felfüggesztett vízelvezetés tervezés, valamint a bázis kapcsolatban, hogy megakadályozzák a csöpögő, szellőztető, valamint szellőztető, pedig ez nem könnyű, hogy formában víz A wc kefe fogad el, egyedi, kreatív tervezés.Az aranyos macska kiterjed az orrát, egyik kezével tartja a wc kefe a másik kezét, majd húzza a farkát előre.Ez a gondosan kialakított finom arcvonások, szuper aranyos kifejezések, illetve a gyönyörű haj szerkezetét.A részletek nagyon jó, kiemelve, hogy a szándék, állag. A wc kefe készült természetes gyanta, amely biztonságos, környezetbarát.Nem csak kemény, kopásálló, de a karbantartása is egyszerű, tiszta.Ez lehet mosni közvetlenül a víz. Az ecset fogad el, levehető tervezési, valamint az erős sörte erős fertőtlenítő képesség, illetve nem károsítja a wc-n. Az egyedülálló, innovatív, alap, stabil cég, ami kényelmes tárolására a wc-kefével, nem könnyű folt a fürdőszoba padlóján.A tisztító kefe tartó fogad el, a felfüggesztett vízelvezetés tervezés, valamint a bázis kapcsolatban, hogy megakadályozzák a csöpögő, szellőztető, valamint szellőztető, pedig ez nem könnyű, hogy formában víz. A wc kefe fogad el, egyedi, kreatív tervezés.Az aranyos macska kiterjed az orrát, egyik kezével tartja a wc kefe a másik kezét, majd húzza a farkát előre.Ez a gondosan kialakított finom arcvonások, szuper aranyos kifejezések, illetve a gyönyörű haj szerkezetét.A részletek nagyon jó, kiemelve, hogy a szándék, állag. A wc kefe készült természetes gyanta, amely biztonságos, környezetbarát.Nem csak kemény, kopásálló, de a karbantartása is egyszerű, tiszta.Ez lehet mosni közvetlenül a víz. Az ecset fogad el, levehető tervezési, valamint az erős sörte erős fertőtlenítő képesség, illetve nem károsítja a wc-n. Az egyedülálló, innovatív, alap, stabil cég, ami kényelmes tárolására a wc-kefével, nem könnyű folt a fürdőszoba padlóján.Elégedettségi Garancia-100% Elégedettségi Garancia!Üdvözöllek a boltomban, ott lesz minden nap új termékek, remélve, hogy a jóváhagyási, valamint a támogatási, köszönöm!Név : Macska-alakú wc kefe set Material : Természetes resin Specification : 13.

További részletek

13.7 inches * 11.6 inches * 6.2 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

A vevők választása