Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
XHALERY Fürdőszoba Polc, Alumínium törülközőtartó Dupla Törölköző Polc, Fali Zuhany Polc (60Cm Hosszú)/Fekete

XHALERY Fürdőszoba Polc, Alumínium törülközőtartó Dupla Törölköző Polc, Fali Zuhany Polc (60Cm Hosszú)/Fekete

HUF 8819.10
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

☑☑☞ Helytakarékos - Ez a Falra Szerelhető törölközőtartó Nem Csak Tárolni, Száraz A Törölközőt,De a Hozzá egy Modern Érzésem, hogy A Fürdőszoba ☑☑☞ Könnyen tisztítható - E 2 Tier Verzió Fürdőszoba, Tároló, Egyszerű Telepítés, Könnyű Tisztán Tartani. ☑☑☞ Tartós - Épített Szilárd Alumínium Ötvözet,Ensuquality a hosszú, Nedves Időjárás. ☑☑☞ Hatásos Felület - Matt Fekete Szín, Felület,Kényelmes Érintse Meg Az Érzések. ☑☑☞ Minimalista Design - Egy Darab,Nem Összeszerelés Szükséges. ☑☑☞ Fali Zuhany Polc Szervező Ideális tárolása Száraz A Törölközőt☑☑☞ Szilárd Fém Hozzászólás,nagy teherbírású Kivitel,Gyönyörű Matt Fekete Megjelenése☑☑☞ Közben adjunk Hozzá egy Modern Érzésem, hogy A Fürdőszoba☑☑☞ fel a Védőrács☑☑☞ Specifikáció : ☑☑☞ Anyag : Alumínium Ötvözet☑☑☞ Szín : Fekete,Ezüst☑☑☞ Felület Kezelés : Festék☑☑☞ Beépítési mód : Falra Szerelhető☑☑☞ Súly : 1 Kg☑☑☞ Csomag Tartalmazza : ☑☑☞ 1 X törülközőtartó☑☑☞ Megjegyzés : ☑☑☞ Üdvözöljük A Store-ban , Ha szeretik Ezt a Terméket, megrendelését vagy a Hozzáadás A Bevásárló Kosárba.☑☑☞ Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy az ügyfélszolgálatot.Ha Kell, hogy Más Termékeket, akkor írja Be a Boltba, hogy Keresse meg a Termékek Szüksége.Vásárolja meg a Termékeket Kell.☑☑☞ Mert Vannak Termékek, amelyek Kézzel Mért, Lehet, hogy egy Hiba 1-2 cm.A legtöbb Termék Vagy Még mindig Ugyanaz.a Különbség a Különböző Jelenít meg, a Kép Nem Tükrözi a Tényleges Színe a Elemet.Garantáljuk, Hogy a Stílus Ugyanaz, Mint a Képen Látható módon.☑☑☞ Ha Bármilyen Kérdése van, Kérjük, lépjen Kapcsolatba Velünk az Idő.Válaszolni Fogunk Számított 12 Órán Belül Munkanapon Belül.☑☑☞ Ünnepek Fog Válaszolni 24 Órán Belül.

További részletek

☑☑☞ Material:
Aluminum Alloy
☑☑☞ Color:
Black,Silver
☑☑☞ Surface Treatment:
Paint
☑☑☞ Installation Method :
Wall-Mounted
☑☑☞ Weight:
1Kg
☑☑☞ Package Included:
☑☑☞ 1X Towel Rack:
☑☑☞ Note:
☑☑☞ Welcome to Our Store , If You Like This Product, Place an Order or Add It to Your Shopping Cart.:
☑☑☞ We Are Committed to Customer Service. If You Need Other Products, You Can Enter the Store to Search for the Products You Need. Buy the Products You Need. Thank You. Sincerely.:
☑☑☞ Because Some Products Are Manually Measured, There May Be an Error of 1-2Cm. Most Products Are Still the Same. the Difference between Different Displays, the Picture May Not Reflect the Actual Color of the Item. We Guarantee That the Style is the Same As Shown in the Picture.:
☑☑☞ If You Have Any Questions, Please Contact Us in Time. We Will Reply Within 12 Hours Within Working Days.:
☑☑☞ Holidays Will Reply Within 24 Hours. :

A vevők választása