Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
HEGYI EMBEREK Tartós 10db 3.1753.012 mm Wolfram Steel Párhuzamos Keményfém CNC PCB Marószerszám Bit Szakmai Eszközök

HEGYI EMBEREK Tartós 10db 3.1753.012 mm Wolfram Steel Párhuzamos Keményfém CNC PCB Marószerszám Bit Szakmai Eszközök

HUF 2.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

- Professzionális Eszközök Készült, Magas minőségű Anyagok, Kiváló Megmunkálás, TartósSzakmai Eszközök, Az Ipari Ágazatban. Magas precizitású, erős kopásállóság. Jó marás, a forgácsolási teljesítmény biztosítja a kiváló hatékonyságot a munka. Megfelelő hajlító erő, kopásállóság, nyílásba, marás, furat, a szélén a fórumon, a felület tiszta, rendezett, nem hibák. Nagy szilárdságú, ellenállás hajlító -, törés ellenállás, valamint a kiváló fizikai tulajdonságai, a szerszám hosszú élet. - Professzionális Eszközök Készült, Magas minőségű Anyagok, Kiváló Megmunkálás, Tartós.Szakmai Eszközök, Az Ipari Ágazatban. Magas precizitású, erős kopásállóság. Jó marás, a forgácsolási teljesítmény biztosítja a kiváló hatékonyságot a munka. Megfelelő hajlító erő, kopásállóság, nyílásba, marás, furat, a szélén a fórumon, a felület tiszta, rendezett, nem hibák. Nagy szilárdságú, ellenállás hajlító -, törés ellenállás, valamint a kiváló fizikai tulajdonságai, a szerszám hosszú élet.Ha Több Kell, Az Eszközök Különböző Típusú, Akkor Írj Nekünk.Mi Fog Szolgálni Téged Teljes Szívemből.Tulajdonságok : Típus : Vége Mill Coating : NOShank átmérő : 3.175 mm Cutting szélén átmérő : 3.0 mm Cutting széle hossza : 12mm Total hossza : 33mm Anyag : Wolfram steel Features : Ez a sor keményfém Maró Maró tökéletes csere, a CNC gép, hogy élvezze a pontos, könnyű forgácsoló tapasztalat.Készült Wolfram steel magas építési tools Application : Többségi műanyagból, illetve egyéb kemény anyagok gravírozás, vágás remek, Akril, PVC, Nylon, Gyanta -, Fa -, Rétegelt lemez, Fa, Üvegszálas, márvány, stb Csomag tartalmazza : 10 DB/Sok-karbid gravírozás bits1. a pengéjű termék nem használ, az emberek, 18 év alatti. ez az elem csak akkor használja, ipari, vágás, nem veszélyes. Testét, ruháit, illetve más egyebeket nem szabad közel a kés a munka. Használjon megfelelő, szem, fül-védelmi eszközök a működés során. a pengéjű tartósan zárt a patron vagy a lakhatás kevesebb, mint 2 mm a penge kitéve.

További részletek

Type:
End Mill
Coating:
NO
Shank diameter:
3.175mm
Cutting edge diameter:
3.0mm
Cutting edge length:
12mm
Total length:
33mm
Material:
Tungsten steel
Features:
This set of carbide Milling Cutter is perfect replacements for your CNC machinery, make you enjoy a precise, easy cutting experience.:
Made of Tungsten steel high construction tools:
Application:
Majority of plastics and other hard materials engraving and cutting fine, Acrylic, PVC, Nylon, Resin, Wood, Plywood, Hardwood, Fibre glass, marble, etc :
Package include:
10PCS/Lot carbide engraving bits:
1. the bladed product is not use for people under 18 years.:
2. the item is only use for industrial cutting not hazardous article.:
3. Body, clothes and other sundries should not be near the knives in the work.:
4. Use appropriate eye and ear protection devices during operation.:
5. the bladed permanently enclosed in a cartridge or housing with less than 2mm of blade exposed :

A vevők választása