Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
AMONIDA BreastVacuumMassager, ElectricBreastVacuumMachine PreventSagging StrengthAdjust a Nők Otthoni Használatra

AMONIDA BreastVacuumMassager, ElectricBreastVacuumMachine PreventSagging StrengthAdjust a Nők Otthoni Használatra

HUF 2.67
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Egészséges Mell : Elektromos mellkasi masszírozó felgyorsíthatja a mozgalom a mell izom, serkentik a bővítés emlőmirigy, hogy a mell teltebb, egészségesebbMegakadályozza a Megereszkedett : Elektromos mellszívó készülék pontosan masszázs az akupunktúrás pontokat, hogy emelje fel, majd húzza meg a mell, elősegítik a pihenést, a megereszkedett, csökken a mellek helyreállítási kövér.Kényelmes Használat : Elektromos mell masszírozó elfogadott, ergonomikus kialakítás, illő, hogy a mellkas vonala szorosan, segít megoldani a szegény fejlesztése, a mell, hogy teljes a bizalom.Auto Szívó : Mell vákuumos masszírozó automatikus szívó, majd engedje fel masszázs, mély mellkas masszázs, javítása, a mellkas, a bőr rugalmasságát, emelje fel feszesítő bőr.Javítja Rugalmasságát : mellszívó köpölyözés masszírozó javíthatja a rugalmasság, a feszültséget, a mell, javítja a megereszkedett, nyugodt mellkas, hogy a mell bőre puha, finom.Specifikáció : Elem Típus : Mell Masszázs Machine Material : ABSBattery : Lítium Akkumulátor 1500m AH(Tartozék) Használja : Gyorsul a mozgás, a mell izom, serkentik a bővítés emlőmirigy, hogy a mell teltebb, egészségesebb.Hogyan Kell Használni : 1. Kérjük, fürödj meg először, így a mell bőre teljesen mosott, javítja az anyagcserét a legjobb hatást. Zenét hallgatni, vagy egy megfelelő pihenés, annyira, hogy a test, az elme, a bőr teljesen nyugodt, majd kezdje meg a mell érdekel. Felelős a berendezés körülbelül 4 óra, a jelzőfény villog a zöld, amikor a töltés, majd a zöld lámpa folyamatosan világít, ha a teljes felszámolásra. Nyomja meg a start/stop, majd állítsa be a módban, használja a + vagy -, hogy állítsa be az erejét, mint a szívó mellkasi szűk, akkor csökken egy fogaskerék,(ebben az időben úgy érzi, egy szívó, majd engedje el, a legjobb állapotban, hogy a szépség mellkasi) rendkívüli állapotban használja sürgős engedje, hogy a gyors megkönnyebbülés nyomás. Használata után ez a termék, megtartom.Ha nem használja hosszú ideig, kérem töltse fel, törölje meg , majd tartsa.A csomag Lista : 1 x Katétert 8 x Cups1 x USB Cable1 x Mellkasi Masszírozó 8 x Gumi Rings1 x Kézikönyv.

További részletek

Item Type:
Breast Massage Machine
Material:
ABS
Battery:
Lithium Battery 1500mAH(Included)
Use:
Accelerate the movement of breast muscle, stimulate the expansion of mammary gland and make breast fuller and healthier.
How To Use:
1. Please take a bath first, so that breast skin can be fully washed, improve metabolism for the best effect.:
2. Listen to music or take a proper rest, so that the body, mind and skin can be fully relaxed, and then begin breast care.:
3. Charge the instrument for about 4 hours, and the indicator light will flash green when charging, and green light steady on when full charged.:
4. Press the start/stop, then adjust the mode and use the + and - to adjust the strength, such as suction on the chest is tight, then decrease one gear,(at this time feel a suction and release, is the best condition to beauty chest) emergency state can use urgent release to rapid relief pressure.:
5. After using this product, keep it properly. If it is not used for a long time, please charge it, wipe it , and then keep it.:
Package List:
1 x Catheter :
8 x Cups:
1 x USB Cable:
1 x Chest Massager :
8 x Rubber Rings:
1 x Manual:

A vevők választása