Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
FEABCR Aludni Maszk, 3D-s Mély Kontúros Szem Kiterjed Alszik, Állítható Heveder Alszik, Jóga, Utazás

FEABCR Aludni Maszk, 3D-s Mély Kontúros Szem Kiterjed Alszik, Állítható Heveder Alszik, Jóga, Utazás

HUF 3105.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Az alvás maszk anyaga nagy sűrűségű lassú-rebound memória hab, ami lágyabb, mint egy közönséges, valamint a külső anyag használja a jóga ruházat szövet, hogy belélegezhetőEz a szem maszk, Egyedi tervezésű, az orr területén alkalmas minden típusú orra, hatékonyan blokkolja a fény bejutását, hozzon be egy teljes sötét, bármikor, bárhol.van mélyebb tér lehetővé teszi, hogy a szem szabadon villog.Állítható : állítható csat heveder, hogy az alvás maszk egy kaptafára, ami nem fog kapni, vagy szünet haj sem fog fájni a fülem, alkalmas bármilyen alvó pozíciót maradjon a helyén. 3 D-s Aludni maszk mélyebb tér, fedezet, illetve a szélei illeszkednek az arccsontja.van mélyebb helyet, így, hogy nincs szemnyomás, nem nyúl a szempillák, egy pillanat alatt, ahogy akarod.Utazhat, váltott Műszakban végzett Munka, Meditáció, Jóga stb.Alkalmas különböző alkalmakkor, mint például beltéri, kültéri, kempingezni.Az alvás maszk anyaga nagy sűrűségű lassú-rebound memória hab, ami lágyabb, mint egy közönséges, valamint a külső anyag használja a jóga ruházat szövet, hogy belélegezhető.Ez a szem maszk, Egyedi tervezésű, az orr területén alkalmas minden típusú orra, hatékonyan blokkolja a fény bejutását, hozzon be egy teljes sötét, bármikor, bárhol.van mélyebb tér lehetővé teszi, hogy a szem szabadon villog.Állítható : állítható csat heveder, hogy az alvás maszk egy kaptafára, ami nem fog kapni, vagy szünet haj sem fog fájni a fülem, alkalmas bármilyen alvó pozíciót maradjon a helyén. 3 D-s Aludni maszk mélyebb tér, fedezet, illetve a szélei illeszkednek az arccsontja.van mélyebb helyet, így, hogy nincs szemnyomás, nem nyúl a szempillák, egy pillanat alatt, ahogy akarod.Utazhat, váltott Műszakban végzett Munka, Meditáció, Jóga stb.Alkalmas különböző alkalmakkor, mint például beltéri, kültéri, kempingezni.Élvezze egy hang álmomban egy könnyű szem aludni maszk, élvezd az "édes álom" - e Utazni, Otthon, Hotel, Vonat, vagy Bárhol, Ahol valakit Zavar a Fény.A puha, légáteresztő szövet lehetővé teszi az egyszerű légáramlás, valamint a 3 D-s alak a maszk tartja a nem kívánt nyomás le a szemed.A rugalmas kontúrok, hogy az orrod illeszkednek.

További részletek

Product name:
3D shading sleep mask
Weight:
38g
Color:
pink
Material:
rebound memory cotton
Specification:
25x10x3cm
Function:
help sleep and block light
The sleep masks for women, men is a good companior for home sleep, office snap, travel, yoga, meditation, camping, etc.:
Package Include:
1 * Sleeping Eye Mask:
Thank you for your patronage. I sell products with integrity. If you have any questions, please contact me in time. We will solve it for you within 24 hours. :

A vevők választása