Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Hypafix Szalag, Lélegző Azok Nem Szőtt Szalag, Öntapadó sebkötöző Mentők Rögzítés Kötéssel, Hypafix Mentők Szalag sebkezelés (5cm*10m)

Hypafix Szalag, Lélegző Azok Nem Szőtt Szalag, Öntapadó sebkötöző Mentők Rögzítés Kötéssel, Hypafix Mentők Szalag sebkezelés (5cm*10m)

HUF 2.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

【Puha, Rugalmas】Készült magas minőségű, nem-szőtt szövet anyag, amely lágy, lélegző, rugalmas 【Megbízható, bőrbarát】Erős tapadása, higiénikus, gyönyörű, lehet vágni az ön igényei szerint. 【Kényelmes, Könnyen Kiadás】Puha, könnyű szerkezetű, mint a második bőr az emberi test, ragadós, nem baj, hogy a bőr. 【Termék Jelölje ki】Alkalmas rögzítés minden fajta vakolat, mull-lap, tű, katéter, stb,hypoallergenics, valamint anti-allergia, nem irritálja a bőrt. 【Otthoni, Illetve Professzionális Használatra】Ez a nem szőtt-szalag lehet alkalmazni, mint egy másodlagos kötszer fenntartása elsődleges kötszerek, orvosi lapja cső, illetve egyéb géz a hely. 【Puha, Rugalmas】Készült magas minőségű, nem-szőtt szövet anyag, amely lágy, lélegző, rugalmas. 【Megbízható, bőrbarát】Erős tapadása, higiénikus, gyönyörű, lehet vágni az ön igényei szerint. 【Kényelmes, Könnyen Kiadás】Puha, könnyű szerkezetű, mint a második bőr az emberi test, ragadós, nem baj, hogy a bőr. 【Termék Jelölje ki】Alkalmas rögzítés minden fajta vakolat, mull-lap, tű, katéter, stb,hypoallergenics, valamint anti-allergia, nem irritálja a bőrt. 【Otthoni, Illetve Professzionális Használatra】Ez a nem szőtt-szalag lehet alkalmazni, mint egy másodlagos kötszer fenntartása elsődleges kötszerek, orvosi lapja cső, illetve egyéb géz a hely. Készült magas minőségű, nem-szőtt szövet anyag, amely lágy, lélegző, valamint elastic2. Erős tapadása, higiénikus, gyönyörű, lehet vágni szerint a needs3. Puha, könnyű szerkezetű, mint a második bőr az emberi test, ragadós, nem baj, hogy a skin4. Megfelelő rögzítés minden fajta vakolat, mull-lap, tű, katéter, etc5. Hypoallergenics, valamint anti-allergia, nem irritálja a skin Specification : Ez a vizsgálat megtörtént felvétel készült, magas minőségű, nem-szőtt szövet anyag, amely lágy, lélegző, rugalmas.Megfelelő rögzítés minden fajta vakolat, mull-lap, tű, katéter, stb. Készült magas minőségű, nem-szőtt szövet anyag, amely lágy, lélegző, rugalmas. Erős tapadása, higiénikus, gyönyörű, lehet vágni az ön igényei szerint. Puha, könnyű szerkezetű, mint a második bőr az emberi test, ragadós, nem baj, hogy a bőr. Megfelelő rögzítés minden fajta vakolat, mull-lap, tű, katéter, stb.

További részletek

This medicals tape is made of high quality non-woven fabric material, which is soft, breathable and elastic. Suitable for fixing all kinds of plaster, gauze pad, needle, catheter, etc.:
Features:
1. Made of high quality non-woven fabric material, which is soft, breathable and elastic. :
2. Strong adhesiveness, hygienic and beautiful, can be cut according to your needs.:
3. Soft and light texture, just like the second skin of human body, sticky and no harm to skin.:
4. Suitable for fixing all kinds of plaster, gauze pad, needle, catheter, etc. :
5. Hypoallergenics and anti allergy, will not irritate the skin.:
6. Easy and convenient to tear off without pain.:
Specification:
Item Type:
Medicals Tape
Material:
Non-woven Fabric
Optional Type:
01# 5cm * 10m, 02# 10cm * 10m, 03# 15cm * 10m
Quantity:
1 Roll
Item Size:
5cm * 10m / 2.0 * 393.7inch, 10cm * 10m / 3.9 * 393.7inch, 03# 15cm * 10m / 5.9 * 393.7inch
Package Weight:
Approx. 92g, 152g, 245g
Package List:
1 * Roll of Medicals Tape:

A vevők választása