Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Arc-Maszk-Készítő Gép, Maquina para Hacer Mascarillas Faciales, Arc-Maszk Gép Kollagén Gyümölcs, Zöldség DIY Automatikus Arcápolás

Arc-Maszk-Készítő Gép, Maquina para Hacer Mascarillas Faciales, Arc-Maszk Gép Kollagén Gyümölcs, Zöldség DIY Automatikus Arcápolás

HUF 2754.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

✔TERMÉSZETES GYÜMÖLCS MASZK GÉP : Ez a készülék lehet, hogy a tökéletes zöldség-gyümölcs maszk, ez egy bőrápoló készülék, DIY különböző tiszta zöldség-gyümölcs maszkok különböző vitaminok, kollagén, hogy tartsa a fáradt bőr életben, egészségesAz ABS-testület megfelel a forma az emberi arc, élvezni, miközben a saját gyümölcs vagy zöldség maszk otthon.Ez akarat ad ön a legjobb bőrápoló, feszesítő, a rugalmasság, helyreállítás. ✔IDŐ, ENERGIATAKARÉKOS, GAZDASÁGOS, PRAKTIKUS MÓDJA A bőrápolás : Csendes, automatikus, könnyen működnek, egy-gombot a művelet a maszk gép!Egy-kattintson a start készítése, valamint a jelző világít, valamint a hangutasítások!Szakadó különböző kombinációi zöldség vagy gyümölcslé vagy tea, tej, méz, lehet, hogy egy biztonságos, természetes, egészséges maszk otthon.A döntéshozatali folyamat mindössze 5 perc alatt, ami egy nagyon idő-megtakarítás, energiatakarékos, gazdaságos, kényelmes módszer a biztonságos szépség otthon. ✔GYORSAN, KÖNNYEN ELNYELIK : a DIY természetes maszk szakadó a gyümölcs, zöldség, gyümölcslé, tea, tej, szója, tej, méz, stb. biztosítani jobb a tápanyagok felszívódását, a bőr, az ön zöld bőrápolás, fehéríti a bőrt, visszaállítja a bőr rugalmasságát, valamint a vitalitás. ✔KÖNNYEN tisztítható : Ha hozzá egyforma gyümölcsöt, akkor használja folyamatosan tisztítás nélkül elemeket; ha pedig nem más gyümölcs, akkor öntsünk vizet, majd nyomja meg a jobb gombot, hogy tiszta.Nem kell, hogy nyissa ki a gép, vagy várjon a víz hűvös mosni.Ez lehet működtetni a érintse meg a gombot, ami kényelmes, idő-megtakarítás, energia-megtakarítás.Alkalmas kezdő, szépség szakértő. ✔ NAGY AJÁNDÉK : Az aranyos maszk készítő ideális ajándék hölgyek, fiatal hölgyek Valentin-Nap, Karácsony, újév, évfordulók, stb.Meleg emlékeztető, kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a termék nem a funkció a gyümölcslé.A részletes használati lépéseket, kérjük, kövesse az utasításokat.cambiando el botón al modo de limpieza para eliminar las sustancias residuales dentro de la máquina.ÉRTELMEZHETŐ EGY : Esta máquina de mascarillas faciales es funcional y práctica, también puede disfrutar de la experiencia y el efecto de un salón de belleza en casa, apto para principiantes y expertos hu belleza.

További részletek

Item Type:
Face Mask Machine
Material:
ABS + Stainless Steel
Voltage:
AC 100-240V
Max Rated Power:
90W
Mask Making Temperature:
75-85?
Working Frequency:
50-60HZ
Color:
White
Weight:
Approx. 870.4g
Function:
Making Various Kinds Masks
Operation and use instructions:
Step 1:
Connect the power.
Step 2:
Add pure water and hear a beep, which means that 60ml of water is full, stop adding it.
Step 3:
Add the nutrient solution, and you will hear two beeps, indicating that the 20ml nutrient solution is full and stop adding.
Step 4:
Add collagen.
Step 5:
Press the start button to start making the mask about five minutes.
Step 6:
Hear a continuous dididi sound to indicate that the mask is made, press and hold the diversion key to export the mask liquid to cool.
Step 7:
Press the start button to enter the cleaning mode. At this time, the light with the cleaning pattern on the right side of the mask machine lights up.
Step 8:
Add 80ml of purified water and stop adding after hearing the two beeps.
Step 9:
Press the start button to start cleaning about five minutes (if a viscous nutrient solution is used, clean it with a brush before cleaning).
Step 10:
After cleaning is complete, press the diversion key to export the cleaning liquid.
Tips:
You can choose to make the mask according to the Beauty Book that is equipped with the machine.:
Package list:
1 x Mask Machine:
1 x Mask Plate:
1 x Cup:
1 x Cleaning Brush:
1 x Adapter Plug:
1 x Plastic Knife:
1 x Manual:

A vevők választása