Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Professzionális Gyémánt Mikrodermabrázió Gép, Multifunkcionális Arc Masszírozó, Szépség Eszköz bőrápoló Szalon Berendezés

Professzionális Gyémánt Mikrodermabrázió Gép, Multifunkcionális Arc Masszírozó, Szépség Eszköz bőrápoló Szalon Berendezés

HUF 10278.90
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Javítja a bőr feltételek : elősegítik a tápanyag-import, javítja a bőrápolási termékek, így a bőr puha, rugalmasGyémánt bőr alatti gépek lehet eltávolítani kor corneum, összehúzza a pórusokat, a bőr, csepp, ősz, ráncos, illetve megszüntesse.Érett Használat : Az áramvonalas kialakítás ergonómikus, könnyű megérteni, illetve használatát.Képes behatolni a bőr felületén elérni a bőr, hogy kiegészítse a természetes táplálkozás, a visszaállítás sejt vitalitás, valamint elősegítik a bőr egészségét.Gyémánt micrillate gép : azt is fel lehet használni az állát, arcát, nyakát. 3 a mély tisztító, revitalizáció, bontás, az akne pályára, javítása arcát biztonsági bőrápolás. 9 mikrokristályos fejek vannak különböző funkciók : készült, magas minőségű anyagok, nincs mellékhatása, biztonsági.Törölje le a bőr felszínén, vákuum a részecskék, elhalt, majd a szennyeződés, kicsi méret, kis méret, könnyű súly, alkalmas otthoni vagy az ajándék.Fulong Egészség : a bőr fiatalabb.Érezni fogod a bőrt szilárdan az első használat után.Szakmai szépség gépek elősegíti az anyagcserét, a nyirok -, valamint a vér áramlását, hogy támogassák, valamint elősegítik a sejtek regenerálódását.Specifikáció : Elem Típus : Gyémánt Mikrodermabrázió Gép Elve gyémánt mikrodermabrázió dermabrázió : 1. A használatát a micro-faragott csövek gyémánt szemcsék, elv, a súrlódás pedig vákuum szívó, illetve vákuum szívó eszközzel, hogy távolítsa el az öregedés rövidítések a külső réteg a bőr, valamint elősegítik a bőr megújítás technológia.Ez egy felszínes mikrodermabrázió fizikai módszer, hogy bontják cutin.Ez teszi ki a hiányosságokat, a kémiai hámlasztás hátránya.Használja vákuum szívó, hogy vegye fel a bőr, a gyémánt microcarving, a mikro-testület vezetői különböző vastagságú megfelelő különböző szívás erőssége.A sebesség a mozgás a mikro-faragott feje teljesen szabályozza a bőr része, a mélység, a bőre alakú.Ez egy non-invazív kezelés, amely nem fél a irritáció, valamint az eljárás biztonságos, egyszerű, kényelmes. Távolítsa el a szennyeződéseket, foltokat, csökkenti a ráncok, a túlzott pigment, a bőr. 3 Közepes használata gyémánt mikro-szobrászat dermabrázió eszközzel együtt bőr termékek, amelyek behatolnak a felszíni bőr, irha, hogy kiegészítő táplálkozás, helyreállítani a sejtek aktivitását, illetve helyreállítani a bőr egészségét.

További részletek

Item Type:
Diamond Microdermabrasion Machine
Principle of diamond microdermabrasion dermabrasion:
1. The use of micro-carved tubes with diamond particles, principle of friction and vacuum suction and vacuum suction device to remove aging abbreviations of the outer layer of epidermis and promote skin renewal technology. This is a superficial microdermabrasion physical method to metabolize cutin. It makes up for shortcomings in the chemical peel drawbacks. It uses vacuum suction to pick up the skin on the diamond microcarving, with micro-body heads of different thickness corresponding with different suction strengths. The speed of movement of the micro-carved head completely controls the skin part and the depth of the skin to be shaped. It is a non-invasive treatment that is not afraid of irritation and the procedure is safe, easy and convenient. :
2. Can remove dirt, stains, wrinkles and excess pigment on the skin. :
3 Moderate use of diamond micro-sculpting dermabrasion instrument and in conjunction with skin products that penetrate the surface skin of the dermis to supplement nutrition, restore cell activity and restore skin health. :
Package list:
1 x host :
9 x microdermabrasion heads :
3 x microdermabrasion handles :
2 x microdermabrasion connecting tubes :
1 x spray connection pipe :
2 x spray bottles :
10 x cotton loops :
4 x pieces of cotton :
3 x glass tips :
1 x hanger :
4 x screws :
1 x screwdriver. :
1 x manual :
1 x power cord :

A vevők választása