Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Nécessaire A Test Exfoliant, Bár. 2% - Os Fizikai Exfoliant. 5 Ceramidok. Niacinamid. Sima KP, Nehéz időszakok, Benőtt Szőrszál. Illatanyag-Mentes.

Nécessaire A Test Exfoliant, Bár. 2% - Os Fizikai Exfoliant. 5 Ceramidok. Niacinamid. Sima KP, Nehéz időszakok, Benőtt Szőrszál. Illatanyag-Mentes.

HUF 1.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

BŐRÁPOLÁS A TEST : az enyhe-közepes hámlasztó bár a 2% - os Fizikai Exfoliant, 5 Ceramidok, Niacinamid, Növényi Tenzidek, hogy üde, sima, puhítja a bőrKLINIKAILAG BIZONYÍTOTT HOZZÁVALÓK : 2% Fizikai Exfoliant segít fordított KP, távolítsa el a durva, száraz foltok, valamint a benőtt szőrszálakat. 5 Ceramidok Niacinamid, valamint erősíti a bőr védekező rendszerét.Növény Felületaktív anyagok tisztít anélkül, hogy a vetkőzést.FORMULA TÉNYEK : Hipoallergén.Bőrgyógyász Vizsgált.Illatanyag-Mentes.Kegyetlenség-Mentes.MEGKÖZELÍTÉS : A Test Exfoliant, Bár célja részeként heti babona.Masszázs bár közvetlenül a bőrre.Használja, 1-2-szer egy héten, vagy a kívánt módon.Alaposan öblítse le.Kövesse a test tisztító.LÁBNYOM : A Test Exfoliant, Bár jön FSC Papírt Csomagolja. Tanúsított Éghajlat-Semleges.Minősített Műanyag Semleges. 1% - Át A Bolygó Tagja.How2 Recycle Tagja.A Test Exfoliant, Bár az enyhe-közepes, 2% - os fizikai exfoliant kezelés a bőr célja, hogy segítsen fordított keratosis megszerezte a telken lévő épületek, távolítsa el a durva, száraz foltok, majd engedje el a benőtt szőrszálakat.

További részletek

A vevők választása