Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
BBGS 4mm Átmérőjű drótkötél Kábel, Rozsdamentes Acél Anti-Rozsda Kábel Tükör Lóg Huzal Nap Árnyékban, Sátor, Telepítés, Ruhaszárító (Méret

BBGS 4mm Átmérőjű drótkötél Kábel, Rozsdamentes Acél Anti-Rozsda Kábel Tükör Lóg Huzal Nap Árnyékban, Sátor, Telepítés, Ruhaszárító (Méret

HUF 0.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

【Magas minőségű anyag】 A drótkötél készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ezért rustproof, hőálló, valamint kopásállóA rugalmas kötél is használható beltéri, illetve a szabadban. 【, Amit kapsz】magában foglalja a 304-es rozsdamentes acél drót kötél, kábel.Nagy a fedélzeten kábel korlát rendszer, DIY kertben, kerti árnyalatok, lógó string fények a kertben, az épület lebeg az osztriga, a kertészkedés, clotheslines, vagy akár egy kutya fut a rendszer, a kertben. 【304 Rozsdamentes Acél Kábel】funkciók szigetelés, erős időjárás ellenálló, vízhatlan, rozsda, korrózióval szembeni ellenállás, valamint az erős tartás. 304 drótkötél kábel könnyen díszítve bármely kívánt hosszát. 【Építési】 Fokú keménység : közepes puha; Rugalmasság : közepes; Nyúlás : közepes; Kötél mag : a rost, mag; Ez egy különleges 7-strand építése, ami nagyon erős, rugalmas, ugyanabban az időben. 【Magas terhelhetőség】 emellett az acél drót kötél van egy nagy kopásállóság nagyon magas terhelhetőség 150 kg.Köszönöm, hogy a megbízhatóság, a rozsdamentes acél kötél, ellenáll a nagy terhelés.Magas minőségű anyag biztonságos vezeték ropes The drótkötelek a tartományban készülnek, kizárólag a rozsdamentes acél.Ez az egyik legmegbízhatóbb anyagok a világot, mert ez viszi át a nehéz súlyok pedig egyáltalán nem hatolnak át a szél, időjárás.Ezért kötelek készült ez az anyag használható mind beltéren, valamint a szabadban mindig marad stabil, biztonságos.Termékleírás : Anyaga : rozsdamentes steel Wire kötél, kábel : 5m , 6m , 8m , 10m , 15m , 20m Diameter : 5mm Color : ezüst rozsdamentes acélból Készült anyag, nem rozsda, tartós, hosszú élettartam.- Kínál kombinációja, erő, rugalmasság.- Nagyon könnyű, kényelmes telepíteni, ami megmentheti az energia, az idő.- Általánosan használt kereskedelmi, ipari, katonai, valamint a személyes célokra.Meleg tippek : 1. Felhívjuk a figyelmet, hogy a személyes biztonsági amikor telepítése, különösen, kérjük, ne nyissa meg a drótkötél gyűszű kézzel közvetlenül, ha kell. A kert vezetékes készletek nem az a célja, lógó túlsúlyos kültéri projektek.Míg kérjük, húzza meg az összes Alumínium a csavart huzalt is, hurok, illetve vezeték feszítő, hogy minden rendszer biztonsága, megbízható.

További részletek

Material:
stainless steel
Wire rope cable:
5m , 6m , 8m , 10m , 15m , 20m
Diameter:
5mm
Color:
silver
- Made of stainless steel material, won't rust, durable and long service life.:
- Offers a combination of strength and flexibility.:
- It is very easy and convenient to install, which can save your energy and time.:
- Commonly used for commercial, industrial, military, and personal purposes.:
Warm tips:
1. Please pay attention to the personal safety when you installing, especially please don't open the wire rope thimbles by hand directly if you need.:
2. The garden wire kits is not designed for hanging overweight outdoor projects. While please tighten all Aluminum crimping loop and wire tensioner to make sure all system safety and reliable. :

A vevők választása