Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Gumi Földi Gumi az Út Mentén A Lejtőn, 6cm Lejtőn Pad Lépés Step Pad Út Mentén Sebesség Öv Gumi rámpa (mat-Szín : Fekete, Méret :

Gumi Földi Gumi az Út Mentén A Lejtőn, 6cm Lejtőn Pad Lépés Step Pad Út Mentén Sebesség Öv Gumi rámpa (mat-Szín : Fekete, Méret :

HUF 1.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Hordozható Járda Rámpák lehet használni különféle célokra,Ad hozzáférést, autó, gépjármű, pótkocsi, kerekesszék, walker, lift, kosár, motorkerékpár, motor, robogó, valamint handtruck át szegélyek vagy emelkedett a járdán ♥ Alkalmas utak, lépcsők, parkolók, gyárak, lakosok, kisboltok, szálloda, illetve egyéb területek végig az utcán, kényelmes járművek be, majd kilép. ♥ Való belépést, hogy az otthon vagy a kertben sokkal könnyebb azoknak, akik a mobilitás robogók, valamint a kerekesszék, vagy akár a kertészek segítségével talicskát, kert szekerek, vagy zsák villamosokkal. ♥ A gumi rámpák célja, hogy gyengítse a hatása kerék vagy a jármű köszönhetően a sokk abszorpciós, illetve a zaj csökkentésére képességét. ♥ Gumi rámpák könnyen segít a nehéz berendezések mászni károsodás nélkül, hogy a gumik, vagy egyéb alkatrészek.Hordozható Járda Rámpák lehet használni különféle célokra,Ad hozzáférést, autó, gépjármű, pótkocsi, kerekesszék, walker, lift, kosár, motorkerékpár, motor, robogó, valamint handtruck át szegélyek vagy emelkedett a járdán. ♥ Alkalmas utak, lépcsők, parkolók, gyárak, lakosok, kisboltok, szálloda, illetve egyéb területek végig az utcán, kényelmes járművek be, majd kilép. ♥ Való belépést, hogy az otthon vagy a kertben sokkal könnyebb azoknak, akik a mobilitás robogók, valamint a kerekesszék, vagy akár a kertészek segítségével talicskát, kert szekerek, vagy zsák villamosokkal. ♥ A gumi rámpák célja, hogy gyengítse a hatása kerék vagy a jármű köszönhetően a sokk abszorpciós, illetve a zaj csökkentésére képességét. ♥ Gumi rámpák könnyen segít a nehéz berendezések mászni károsodás nélkül, hogy a gumik, vagy egyéb alkatrészek.

További részletek

A vevők választása