Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
MISERRO Királynő Lap - Félszatén Ágynemű Szett - 4pc Selyem, Mint Hűtés Lapok Queen-Size Ágy - 18 Mély Zseb (Királynő, Darkgrey)

MISERRO Királynő Lap - Félszatén Ágynemű Szett - 4pc Selyem, Mint Hűtés Lapok Queen-Size Ágy - 18 Mély Zseb (Királynő, Darkgrey)

HUF 4139.10
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

【100% Félszatén】- MISERRO Királynő lap egy selymes, fényes, puha felület Félszatén Sző aláírása bibsi befejezni, valamint a kendő nagyon szépenA mercerization kezelés termel, egy nagyon élénk, valamint a szemet gyönyörködtető megjelenés. 【18" Mély Zseb】- MISERRO ágyneműt fit matrac 18" mély .A hozzáadott szakaszon, illetve tartós, rugalmas a lepedő célja, hogy maradjon kényelmes, sima, hogy a matrac, tartsa be egy tökéletesen nyugodt alvást. 【Hűtés & Nedvesség-elnyelő】- Félszatén lap kanóc el a nedvességet hoz eltartás ön hűvös, száraz az éjszaka folyamán.Sőt, a szilárd design, luxus hímzés egyezik a többség a szoba decor stílusok. 【Tartós &Mosható Gép】- MISERRO Királynő lapon állítsa van nagy tartósság a tulajdonságok parancsra.Megtartja eredeti színét, sokáig néz ki még azután is sokszor a gép mosás. 【4pc Queen-Size Ágy, Ágynemű Szett】- 1 lapos lapos 90"x102", 1 lepedő 60"x80"x18", 2 párnahuzat 20"x30" finom hímzéssel.MISERRO kínál élettartam 100% - os elégedettségi.Visszatérhet egy teljes visszatérítést.Kérjük, nyugodt lehet rendelni!. 【100% Félszatén】- MISERRO Királynő lap egy selymes, fényes, puha felület Félszatén Sző aláírása bibsi befejezni, valamint a kendő nagyon szépen.A mercerization kezelés termel, egy nagyon élénk, valamint a szemet gyönyörködtető megjelenés. 【18" Mély Zseb】- MISERRO ágyneműt fit matrac 18" mély .A hozzáadott szakaszon, illetve tartós, rugalmas a lepedő célja, hogy maradjon kényelmes, sima, hogy a matrac, tartsa be egy tökéletesen nyugodt alvást. 【Hűtés & Nedvesség-elnyelő】- Félszatén lap kanóc el a nedvességet hoz eltartás ön hűvös, száraz az éjszaka folyamán.Sőt, a szilárd design, luxus hímzés egyezik a többség a szoba decor stílusok. 【Tartós &Mosható Gép】- MISERRO Királynő lapon állítsa van nagy tartósság a tulajdonságok parancsra.Megtartja eredeti színét, sokáig néz ki még azután is sokszor a gép mosás. 【4pc Queen-Size Ágy, Ágynemű Szett】- 1 lapos lapos 90"x102", 1 lepedő 60"x80"x18", 2 párnahuzat 20"x30" finom hímzéssel.MISERRO kínál élettartam 100% - os elégedettségi.Visszatérhet egy teljes visszatérítést.Kérjük, nyugodt lehet rendelni!.

További részletek

A vevők választása