Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
2DB Szuper Puha Hámlasztó Fürdő Szivacs,Hámlasztó Fürdő Szivacs a Ragadós Horog,Zuhanyzó Szivacs a Felnőttek, Gyermekek, Terhes Nők(Kék+Rózsaszín)

2DB Szuper Puha Hámlasztó Fürdő Szivacs,Hámlasztó Fürdő Szivacs a Ragadós Horog,Zuhanyzó Szivacs a Felnőttek, Gyermekek, Terhes Nők(Kék+Rózsaszín)

HUF 574.20
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

【Magas Minőségű】Hámlasztó fürdő szivacs készült puha PVA anyagbólPedig az extra nagy méret a magas színvonalú fürdőt szivacs 5.1 hüvelyk képes lefedni egy nagyobb szervezet területen hatékonyabb használata. 【Hatékony Tisztító Bőr】A 3 D zuhany szivacs lehet finoman masszírozza a bőrt, hogy eltávolítja dirt.By használja a puha fürdő szivacs a kedvenc gél, tusfürdő vagy sampon, élvezheti a wellness élmény otthon. 【Egy-méret】A nagyon puha, finom felülete a fürdő szivacs nagyon alkalmas a gyermekek érzékeny a bőröm.Javítja a vérkeringést, a bőr egészségét,anélkül, hogy irritációt.Ugyancsak alkalmas a felnőttek, a terhes nők, valamint az idősek.Biztosít kivételes kényelmet a bőrt. 【Higiéniai & Újrafelhasználható】Ez a szuper puha hámlasztó fürdő szivacs újrafelhasználható tart sokáig, javasoljuk, hogy öblítse ki, majd tegye száraz, minden használat után tisztán tartani.Az általunk készített két horgot a könnyű száradás, majd újra fel lehet használni a végtelenségig. 【, Hogyan kell Használni】annyit kell tenned, hogy áztassa egy pillanatra a víz, tusfürdő vagy sampon, súrolja a testét vízzel, szivaccsal, majd azt is adja meg a bőrt egy természetes fény, hogy mindig is akartam, hogy lereped rendszeresen. 【Magas Minőségű】Hámlasztó fürdő szivacs készült puha PVA anyagból.Pedig az extra nagy méret a magas színvonalú fürdőt szivacs 5.1 hüvelyk képes lefedni egy nagyobb szervezet területen hatékonyabb használata. 【Hatékony Tisztító Bőr】A 3 D zuhany szivacs lehet finoman masszírozza a bőrt, hogy eltávolítja dirt.By használja a puha fürdő szivacs a kedvenc gél, tusfürdő vagy sampon, élvezheti a wellness élmény otthon. 【Egy-méret】A nagyon puha, finom felülete a fürdő szivacs nagyon alkalmas a gyermekek érzékeny a bőröm.Javítja a vérkeringést, a bőr egészségét,anélkül, hogy irritációt.Ugyancsak alkalmas a felnőttek, a terhes nők, valamint az idősek.Biztosít kivételes kényelmet a bőrt. 【Higiéniai & Újrafelhasználható】Ez a szuper puha hámlasztó fürdő szivacs újrafelhasználható tart sokáig, javasoljuk, hogy öblítse ki, majd tegye száraz, minden használat után tisztán tartani.Az általunk készített két horgot a könnyű száradás, majd újra fel lehet használni a végtelenségig.

További részletek

A vevők választása