Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
BootYo! PackYo! Közüzemi Hevederek/Rca lash Heveder a Gyors Csat által Mt Nap Felszerelés. Nagy Hátizsákkal, gumimatracok, hálózsák (Pár)

BootYo! PackYo! Közüzemi Hevederek/Rca lash Heveder a Gyors Csat által Mt Nap Felszerelés. Nagy Hátizsákkal, gumimatracok, hálózsák (Pár)

HUF 485.10
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

✔️ERŐS, GYAKORLATILAG TÖRHETETLEN CSAT - tartja SZŰK, amikor rögzítve, mint egy teher nem csúszik!Fotó mutatja 175 kg lóg a fáról ✔️RETESZT, MAJD HÚZZA - feszesíti, gyorsan, egyszerűen körül a gear-be, hogy a hajtómű mérete majd pattintsa össze könnyen, gyorsan!. ✔️KÖNNYŰ - 3/4" széles "32", illetve az "56" hosszú.UV/vízálló heveder. ✔️MINDIG adjunk HOZZÁ EGY BIZTONSÁGI HUROK, HOGY BIZTONSÁGOS HEVEDER - Heveder hold nagyon szoros, de mint minden heveder, ha csat kopogtatott, lehet lazítani.Boot Yo!Packstrap kötözés pántok nagy tartja felszerelés tiszta, kompakt, bárhol.Mindenféle használja a backcountry, hogy lóg felszerelés, ezek cinch pántok rendkívül tartós.Minden pár jön egy meghatározott hosszúságú, színes, szóval nincs túl sok plusz heveder.Ezek célja, hogy tekerje körül a felszerelés akkor cinch le szorosan, mint egy hálózsák, sátor, zsák cuccot.Könnyű, masszív Boot Yo!Packstrap kötözés pántok tartása minden felszerelés, tiszta, kompakt, míg az ösvényen, vagy a raktárban.Ezek a hevederek meghatározott hosszúságú, majd jön egy pár.Ezek célja, hogy tekerje körül a felszerelés akkor cinch le.Könnyű, tartós Élettartam Garancia a gyártási hibák ellen - a csatok vehet büntetést, majd álljon fel.Mint minden kösd le felszerelés, MINDIG adjunk HOZZÁ EGY BIZTONSÁGI HUROK, HOGY BIZTONSÁGOS HEVEDER - Heveder hold nagyon szoros (lásd fotó alkalmazott halott lóg le), de ha a csat kiütötte, lehet, hogy lazítsa meg a szíjat.

További részletek

A vevők választása